itulau_fanua

Le taua tumau o pepa: O lomitusi o le a tumau le taua i le isi 10 tausaga

Failautusi tama'ita'i faia kopi i luga ole masini xerox ile ofisa

I le vaitau numera, o le lauiloa o pepa pepa atonu e foliga mai o loʻo faʻaitiitia, ae o le mea moni o loʻo faʻaauau pea ona faia e le au lomitusi se sao taua i tulaga faʻapitoa ma faʻapolofesa. A'o tatou va'ava'ai atu i le isi sefulu tausaga o lumana'i, o lo'o manino mai o lo'o fa'atumauina pea lomitusi mo le tele o mafua'aga.

O le tele o faiga fa'aletulafono ma fa'atulafonoina o lo'o mana'omia pea ni kopi pepa o pepa. Mai konekarate ma maliega i pepa ma tusi pasi a le malo, o le manaʻoga mo pepa lolomi o loʻo i ai pea. E moni lava lenei mea i pisinisi e pei o fanua faʻatau, tulafono, ma mea tau tupe, lea e tuʻuina ai se tupe faʻaalu i luga o le moni ma le tumau o pepa lolomi.

I fa'alapotopotoga fa'aa'oa'oga ma fale faigaluega, e masani ona fa'asili mea lomitusi mo le faigofie o le faitau ma fa'amatalaga. O tamaiti aoga ma tagata tomai faapitoa e masani ona faalagolago i tusi lolomi, lipoti, ma pepa e tufa atu e aoao ai, faasino, ma galulue faatasi. E ui i le tele o punaoa faakomepiuta, o le poto masani o le faitau mai se itulau lolomi e tumau pea le le mafaatusalia mo le toatele.

Mai le au pueata ma le au fai ata i le tusiata ma le au fai ata, o le mana'omia mo le sa'o ma le malosi o lomitusi e mana'omia. O lomitusi ua fa'apipi'iina i fa'atonuga o lanu ma fa'atonuga fa'atatau o mea faigaluega taua ia mo le fa'aliliuina o fa'aaliga foafoa i mea moni.

E ui i le alualu i luma i le teuina o numera, o pepa pepa o loʻo faʻatuatuaina pea mo faamoemoega umi o le teuina. O fa'amaumauga lolomi e maua ai se fa'amaumauga e mafai ona fa'aogaina ma mafai ona maua, fa'amautinoaina o fa'amatalaga taua o lo'o fa'asaoina ma mafai ona maua e tusa lava pe fa'aletonu fa'apitoa po'o le tuai.

O pepa lolomi e ofoina atu se tulaga o le saogalemu ma le le faalauaiteleina e le mafai ona mautinoa i taimi uma i faila numera. O fa'amatalaga ma'ale'ale e pei o fa'amaumauga fa'afoma'i, fa'amatalaga tau tupe, ma feso'ota'iga a le tagata lava ia e masani ona fa'atautaia ma le saogalemu i pepa lolomi. E taua tele lenei mea i se vaitau o soliga faʻamaumauga ma faʻamataʻu i luga ole laiga.

A'o aga'i i luma tekonolosi, o le a fa'afetaui e le au lomitusi i suiga suiga o mana'oga o tagata fa'aoga a'o fa'atumauina la latou matafaioi fa'avae i le fa'afaigofieina o vaega mautu ma le fa'atinoina o le fa'atonutonuina o pepa. E ala i le taliaina o le feso'ota'iga i le va o pepa fa'akomepiuta ma pepa fa'aletino, o le a fa'aauau pea ona avea lomitusi o se meafaigaluega taua tele i se lalolagi fa'ateleina feso'ota'iga.

I Honhai Tekonolosi, matou te gaosia mea e faʻaaogaina ofisa maualuga, e maua ai le lelei sili ona lelei ma le faʻamaoni. O matou vaega lomitusi sili ona lauiloa o le uluaifesiitaiga iunite, fa'afeiloa'iga fusipa'u, iunite pa'u, pusa tausiga, mata'avale a le atina'e. Afai ei ai ni au fesili, faamolemole lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi a matou faʻatau i:

sales8@copierconsumables.com,
sales9@copierconsumables.com,
doris@copierconsumables.com,
jessie@copierconsumables.com,
chris@copierconsumables.com,
info@copierconsumables.com.


Taimi meli: Iul-12-2024